Μήτογλου: "Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα λάθη"

Μήτογλου: "Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα λάθη"

Στα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ντίνος Μήτογλου μετά την νίκη του Παναθηναϊκού από την Ζενίτ.

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι είναι λόγικο να γίνονται λάθη αλλά δεν επιτρέπεται να χάνοντα τέτοιες διαφορες, ενώ αναφέρθηκε και στο τέλος της διαβολοβδομαδας και το χρόνο που θα έχουν οι παίκτες για να ξεκουραστούν.

Αναλυτικά όσα είπε

«Βγάλαμε ενέργεια, αλλά φάνηκε λίγο η κούρασή μας. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά, να χάνουμε τέτοιες διαφορές. Μπορεί να μας κοστίσει αυτό στο μέλλον. Μένει η νίκη. Ο κόουτς ήταν ευχαριστημένος, μόνο τα 13-14 λάθη στο ημίχρονο ήταν πολλά και έπρεπε να το φτιάξουμε», ανέφερε αρχικά ο «πράσινος» ψηλός στη κάμερα της Nova, προτού προσθέσει:

«Συμβαίνουν λάθη, είναι λάθη “σιγουριάς” ή συγκέντρωσης. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό, μπορεί να επηρέασε και η κούραση. Πρέπει να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα λάθη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα τελείωσε μία διαβολοβδομάδα. Έχουμε ένα κενό, να καθαρίσουμε λίγο το μυαλό μας, να ξεκουραστούμε. Θα δούμε τα λάθη μας, θα βελτιωθούμε, θα μας κάνει καλό. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα μεγάλο διπλό. Έχουμε πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό στα επόμενα παιχνίδια».

Για την ατομική του βελτίωση και δουλειά: «Η σκληρή δουλειά πάντα σε ανταμείβει. Όλοι δουλεύουμε σκληρά. Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο και να δουλεύω όσο πιο πολύ γίνεται. Όλα φαίνονται στο γήπεδο».

Τέλος, για τον Γιάννη Μπουρούση, τόνισε: «Μεγάλος σεβασμός για τον Μπουρούση. Από το καλοκαίρι του 2017 τον έζησα στην Εθνική. Μεγάλη προσωπικότητα, είναι ένας πιστός στρατιώτης. Την πονά την ομάδα, ήμουν χαρούμενος που τον είχα συμπαίκτη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News