Μήτογλου... on fire

Μήτογλου... on fire

Εξαιρετικός ΚΑΙ εναντίον της ΑΕΚ ο Ντίνος Μήτογλου που από τα μέσα Δεκέμβρη έχει βάλει την…5η και τρέχει!

Εξαιρετικός ΚΑΙ εναντίον της ΑΕΚ ο Ντίνος Μήτογλου που από τα μέσα Δεκέμβρη έχει βάλει την…5η και τρέχει!

Ο ψηλός ήταν καταλυτικός χθες με το γλυκό του περιφερειακό σουτ και την βοήθεια που πρόσφερε στα ριμπάουντ, άλλωστε είναι ο μοναδικός που υπάρχει στο ρόστερ με παιχνίδι μέσα-έξω κι επιπλέον είναι σοβαρός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο παίκτης διαγράφει διαδοχικά limit up. Στις 13 Δεκεμβρίου (Παναθηναϊκός – Περιστέρι 76-57) ήταν πρώτος ριμπάουντερ με 7, έβαλε και 7 ποντάκια. Στις 27.12.2020 (ΠΑΟ-Ηρακλής 106-74), είχε 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Στις 3 Ιανουαρίου (Λαύριο – Παναθηναϊκός 92-82) ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν από το ναυάγιο, παρουσιάστηκε απόλυτα εύστοχος (4/4 δίποντα, 3/3 βολές) είχε 2 κλεψίματα συν 6 ριμπάουντ, σίγουρα έπρεπε να παίξει πιο πολύ από 15′. Στις 7 Ιανουαρίου (Παναθηναϊκός-Ζενίτ 77-89) ήταν και πάλι καλός με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης κατόρθωσε να μικρύνει κάπως το γήπεδο επιστρατεύοντας σχήμα-καμικάζι με τέσσερις ψηλούς και ημίψηλους (Παπαπέτρου, Κασελάκη, Μήτογλου, Παπαγιάννη), το νεύρο και το φιλότιμο το πρόσφεραν οι χαμάληδες: ο Κασελάκης, ο Μποχωρίδης, ο Μήτογλου της δ’ περιόδου που βοήθησαν την ομάδα να μειώσει την έκταση της ήττας η οποία πήγαινε …καρφί για +20 υπέρ της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News