Μήτογλου: «Μου άφησε μια γλυκιά γεύση στο τέλος ο Παναθηναϊκός!»

Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης - Τόσα δίνει σε Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην εκπομπή «Pick N Roll» για την τελευταία σεζόν που πέρασε στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι στο τέλος, αυτό που έμεινε, ήταν μια γλυκιά γεύση.

Αναλυτικά:

Για την σεζόν με τον Παναθηναϊκό«Ήμουν ευχαριστημένος με τον τρόπο που κύλησε, με τα πάνω και τα κάτω και τον κορωνοϊό. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε το νταμπλ. Θα μπορούσαμε να τα πάμε λίγο καλύτερα στην Ευρώπη. Όλα τα παιδιά πάλεψαν και προπονητές, σωματείο, διοίκηση. Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Με χαροποιεί αυτό και αφήνει γλυκιά γεύση στο τέλος».

Για την Εθνική και τον ρόλο του«Είμαι έτοιμος. Είχα μια γεμάτη χρονιά πέρυσι, πήρα παιχνίδια στους ώμους μου. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση μαζί με τον Γιώργο. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Ανυπομονώ να παίξω για την Εθνική, δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή».

Για τη θέση του στο παρκέ«Τριάρι έχω να παίξω από τα Αστέρια. Είχα παίξει κάποια μικρά διαστήματα στο Κολέγιο. Ο κόουτς μου είπε λόγω κάποιων απουσιών ότι θέλει να με χρησιμοποιήσει στο 3. Του είπα ότι είμαι εδώ ό,τι χρειαστεί. Στην άμυνα θα μπορούμε να αλλάζουμε. Γι αυτό θα με βάλει με πιο μεγάλα κορμιά να χτυπήσουμε τον αντίπαλο».

Για τον Καναδά: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια… Αμερική. Μια γρήγορη και αθλητική ομάδα με παίκτες ΝΒΑ. Δεν θα έχουμε τον Γιάννη και τον Θανάση που θα είεαι πλήγμα για εμάς. Και αυτοί δεν θα έχουν τον Μπρουκς, τον Τόμπσον, τον Μάρεϊ. Γιατί να μην το χτυπήσουμε; Ο κόουτς ξέρει, πιστεύει ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το στυλ παιχνιδιού της Εθνικής με τον Πιτίνο«Όλα μπορούν να γίνουν. Ο κόουτς θέλει το τρανζίσιον. Εφόσον το ζητάει πρέπει να το κάνεις. Έχουμε το ταλέντο. Θέλει λίγες προπονήσεις και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι κίνητρο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να παίξει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι πολύ σημαντικό και μας χαροποιεί πως αν περάσουμε ο Γιάννης θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάθε Έλληνας παίκτης θα ήθελε να είναι συμπαίκτης του στην Εθνική. Είναι MVP είναι ένας σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ με πολύ μεγάλο ταλέντο. Μας χαροποιεί εφόσον περάσουμε να είμαστε μαζί του και να ενταχθεί στην ομάδα μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News