Μήτογλου: Μένει ελεύθερος και υπογράφει στον Παναθηναϊκό αν…

Μήτογλου: Μένει ελεύθερος και υπογράφει στον Παναθηναϊκό αν…

Εξελίξεις με την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου φέρνουν οι Ιταλοί. Περιμένει ο Παναθηναϊκός, ποια τα δεδομένα…

Την ώρα που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση για την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου, η Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή της για το μέλλον του παίκτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, “realolimpiamilano”, η Αρμάνι πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον Μήτογλου αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί η ποινή του, ενώ οι Ιταλοί αναμένεται να κάνουν χρήση του σχετικού νόμου ώστε να μην τον πληρώσουν για το διάστημα που δεν αγωνίζεται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η οριστική απόφαση για την τιμωρία του παίκτη πρόκειται να βγει στα μέσα του Οκτώβρη, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως σε περίπτωση που μείνει και τυπικά ελεύθερος, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Ωστόσο, υπάρχει ένα «αν», το οποίο πάντα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας!

Πληροφορίες αναφέρουν πως αν είναι ποινή μέχρι έναν χρόνο οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν πίσω στο ΟΑΚΑ. Αν είναι η ποινή είναι μεγαλύτερη, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Και ο ίδιος ο Έλληνας ψηλός θα ήθελε να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια και να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, αφού είναι πολλούς μήνες εκτός. Τα πάντα όμως θα γίνουν ξεκάθαρα μετά την τιμωρία που θα του επιβληθεί από τη WADA, την ώρα πάντως που το δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News