Μήτογλου για Παναθηναϊκό: «Θα παρθούν αποφάσεις σύντομα»

Μήτογλου για Παναθηναϊκό: «Θα παρθούν αποφάσεις σύντομα»

Ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε πως θα αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και το νέο του ρόλο στην Εθνική στη θέση 3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτογλου:

“Θα μιλήσω με την ομάδα (σ.σ τον Παναθηναϊκό), θα παρθούν αποφάσεις σύντομα”.

Είναι τιμή για κάθε παίκτη να βρίσκεται εδώ. Όλες οι υποχρεώσεις έχουν τελειώσει έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε σαν ολόκληρη ομάδα επιτέλους. Αντιμετωπίζουμε, όμως, αρκετούς τραυματισμούς, παίκτες είναι εκτός και δεν έχουν ακόμη τη δυνατότητα να προπονηθούν. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να προετοιμαστούμε για το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» που είναι ένα μεγάλο τεστ, να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι είδους ομάδα είμαστε και μετά να προετοιμαστούμε, διορθώσουμε ότι χρειάζεται για να προχωρήσουμε για το Προολυμπιακό Τουρνουά”.

Ο Μήτογλου ρωτήθηκε μετά την τοποθέτηση του Ρικ Πιτίνο, αν είναι έτοιμος να παίξει στη θέση τρία: “Μου φαίνεται λίγο περίεργο είναι η αλήθεια, γιατί έχεις τα πλεονεκτήματα, έχεις και τα μειονεκτήματα. Το σίγουρο είναι ότι θα παίζουμε με ένα πολύ ψηλό σχήμα και θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε στα σκριν, να έχουμε πιο εύκολη δουλειά στα ριμπάουντ και ότι μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να το κάνω για να βοηθήσω να τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News