«Μισό μηδέν» και όπου βγάλει

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό

Το παιχνίδι του Αγρινίου εξελίχθηκε σε μαρτύριο για τον Παναθηναϊκό που σε αντίθεση με άλλα ματς κινήθηκε καλύτερα επιθετικά, έχασες κάμποσες ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε ούτε μια φορά.

Δεύτερη ήττα μέσα σε λίγες ώρες στο Αγρίνιο κι ελπίζουμε να μην τεκμηριωθεί η άποψη ότι η ομάδα διάγει δύσκολη περίοδο και βιώνει κρίση λίγο πριν μπει στο χορό των ντέρμπι κι ακολούθως των πλέι-οφ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η όποια…ανωμαλία προκύπτει, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σωστούς χειρισμούς κι ΕΝΟΤΗΤΑ (ξέρουμε πολύ καλά γιατί το γράφουμε αυτό) γιατί σε αλλιώτικη περίπτωση μπορεί να διαλυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα του κλαμπ που δεν είναι κι από τα ισχυρότερα που υπάρχουν μετρώντας κοντά τρεις δεκαετίες (!) στη…σφαλιάρα.

Δεν είναι η στιγμή για κουβέντες του στυλ “τα είχαμε πει για τον Μακέντα, τον Ενμπαγκοτό, τον Βιγιαφάνιες, το back up του Αλεξανδρόπουλου, για το θέμα της εκτέλεσης” καθώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα λύσεις μιας κι ο ανταγωνισμός δε προσφέρει περιθώρια χρόνου.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πιο σύνθετο και ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να επιστρέψει στα βασικά. Βαθμοθηρία κι ότι βγει…Επιστρέφουν Κουρμπέλης, Σανκαρέ σε λίγο καιρό και πολλά θα διαφοροποιηθούν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News