Μειωμένη η άδεια για Παναθηναϊκό!

Μειωμένη η άδεια για Παναθηναϊκό!

Μετά την προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής θα είναι ελεύθεροι οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσόνι να τους αφήνει να ξεκουραστούν για δύο ημέρες και κάτι… ψιλά, καθώς η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός τεχνικός στο Κορωπί.

Από την ημέρα εκείνη θα ξεκινήσει ουσιαστικά και η προετοιμασία του Τριφυλλιού ενόψει των πλέι οφ, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία προπόνηση είναι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και η επιστροφή στο Κορωπί το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν οι “πράσινοι” θα έχουν μια-δυο ημέρες λιγότερης ξεκούρασης καθώς συνήθως έπαιρναν άδεια τριών ή τεσσάρων ημερών για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Οσον αφορά στους τραυματίες, Λαγό, Πέτριτς και Πράνιτς, οι δύο Κροάτες έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και θα είναι έτοιμοι στα πλέι οφ, ενώ οι ενοχλήσεις του Λαγού στο γόνατο δεν δείχνουν ανησυχητικές αλλά την Πέμπτη θα αξιολογηθεί εκ νέου και με μεγαλύτερη ασφάλεια η κατάστασή του.

Πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News