«Μήνυμα» Βόβορα παρά τις απουσίες - Τι δήλωσε κατά την αναχώρηση

«Μήνυμα» Βόβορα παρά τις απουσίες - Τι δήλωσε κατά την αναχώρηση

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναχώρησε με προβλήματα για τη Ρωσία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Βόβορα να αναφέρεται στις απουσίες των Τζάκσον, Ουάιτ και Σαντ-Ρος αλλά και τον στόχο του «τριφυλλιού» στην πρεμιέρα του στη φετινή Euroleague.

«Είχαμε δυο ατυχίες στη σημερινή προπόνηση, που μας στερεί τη συμμετοχή δυο σημαντικών παικτών. Νομίζω φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους τους προπονητές και μπορεί να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις μέσα στη σεζόν, είναι η δουλειά μας αυτή να βρούμε λύσεις και να παρουσιάσουμε διαφορετικά σχήματα. Πρέπει να προσαρμόσουμε την τακτική μας και τη φιλοσοφία μας, θεωρώ ότι θα προσπαθήσουμε με διαφορετικό τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε ως το τέλος μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γιώργος Βόβορας πρόσθεσε ότι: «Η Χίμκι είναι μια ομάδα με τεράστιο ταλέντο, η οποία είχε κι αυτή θέματα τραυματισμών. Εμείς είχαμε την εικόνα μιας ομάδας χωρίς τον Σβεντ, αλλά θα είναι διαφορετική στην προσέγγιση ως τώρα. Θα παραμείνει κινητήριος μοχλός της ομάδας ο Σβεντ, εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, ιδιαίτερα σε παιχνίδια με επιθετικές ομάδες όπως η Χίμκι, είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά και μέσα από την καλή μας άμυνα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε επιθετικά σε όσα έχουμε ετοιμάσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News