Το "μήνυμα" του Στραματσόνι

Το "μήνυμα" του Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται ότι υπολογίζει πολύ την Μπρόντμπι. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά την δανέζικη ομάδα και θέλει να περάσει το μήνυμα και στους ποδοσφαιριστές του.

Ο ιταλός κόουτς κατά τη διάρκεια της βιντεοθεραπείας, όπου έδειξε φάσεις από παιχνίδια της Μπρόντμπι είπε στους «πράσινους»: «Πρεσάρουν πολύ και ψηλά. Κι είναι επικίνδυνοι δημιουργικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αλλά μπορούμε. Από εμάς εξαρτάται».

[ads2]

Ο Στραματσόνι ανέλυσε στους παίκτες το πρέσινγκ των Δανών στους στόπερ και τους μέσους και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για να κλέψουν μπάλες, ενώ ανέφερε τρόπους με τους οποίους οι «πράσινοι» θα αποφύγουν τις παγίδες που στήνουν οι ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι.

Παράλληλα, αναλύθηκαν και οι αδυναμίες της αντιπάλου του Παναθηναϊκού κυρίως στην αμυντική λειτουργία και στα στημένα, εκεί όπου θα προσπαθήσει να χτυπήσει το «τριφύλλι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News