«Μήνυμα» Μπόλονι σε Αλαφούζο για μεταγραφές!

«Μήνυμα» Μπόλονι σε Αλαφούζο για μεταγραφές!

Ο Λάζλο Μπόλονι αρχικά υποστήριξε ότι έχει ανάγκη όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Παράλληλα έστειλε… μήνυμα προς τη διοίκηση του τριφυλλιού, για μεταγραφές που θα… μεγαλώσουν την ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τον ΠΑΟΚ: «Από την εποχή που ήμουν εγώ ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πολύ. Εχω καλές αναμνήσεις από το πέρασμά μου από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ζήσαμε, όμως, και ευαίσθητες στιγμές. Αρκετός κόσμος θα θυμάται όσα πετύχαμε στο Europa Legaue. Ωστόσο, πουλήσαμε και κάποιους παίκτες, τους καλύτερους τότε, ώστε να επιβιώσουμε. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, η οικονομική του κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο από τότε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αρη. Είναι το τοπικό ντέρμπι. Ο Αρης δεν είναι πια η ομάδα που είχα γνωρίσει όταν ημουν προπονητής στον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Μετά από τόσους αγώνες δεν νομίζω ότι υπάρχει τακτική που θα εκπλήξει τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει μια δύναμη. Εμείς πλέον είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία και με κάθε τίμημα θα θέλαμε να κρατηθούμε σε αυτή τη θέση».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Με κάθε προπόνηση στόχος μου είναι βελτιώνω τους παίκτες».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Ακουσα μεγάλες αλήθειες στις εφημερίδες. Εχω ανάγκη όλους τους παίκτες που βρίσκονται εδώ. Μετά θα προσπαθήσουμε να… μεγαλώσουμε, αν μας δοθεί η ευκαιρία».

Σχετικά με τους πολλούς παίκτες του ρόστερ: «Είναι κάτι που θα το δούμε βήμα-βήμα…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News