«Μήνυμα» Διούδη ενόψει ΑΕΚ!

«Μήνυμα» Διούδη ενόψει ΑΕΚ!

Μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ήθελαν να επαναλάβουν απόψε στον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής γκολκίπερ στην κάμερα της NOVA

«Πάντα τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά παιχνίδια. Άπαντες ανυπομονούν γι’ αυτά τα ματς. Ειδικά όταν είναι στην έδρα μας νομίζω πως το περιμένουμε πως και πως. Άλλωστε δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακό ότι είμαστε δυνατοί σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, η οποία είναι μια επικίνδυνη ομάδα, ιδίως επιθετικά με ποιοτικούς παίκτες. Ταυτόχρονα έχουμε δει και τις αδυναμίες της και εκεί θα στοχεύσουμε.

Πέρα από το πάθος και την κατάσταση των ομάδων μεγάλο ρόλο παίζει το κίνητρο. Εμείς έχοντας περάσει μια δύσκολη περίοδο, που κυνηγάμε από την αρχή της χρονιάς τους αντιπάλους μας έχουμε πλέον την ευκαιρία να τους φτάσουμε και είναι κάτι που το περιμένουμε και έχουμε τεράστιο κίνητρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News