«Μήνυμα»... ανανέωσης Παναθηναϊκού σε Αϊτόρ - Το ποσό και η χρονική διάρκεια

Απίστευτο: Κίνδυνος για βαριά τιμωρία στον Αϊτόρ!

Ο ατζέντης του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου για να δει τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελλάδα είχε μία μικρή κουβέντα με τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Ισπανός εκπρόσωπος ενημερώθηκε να είναι σταντ μπάι καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα ειδοποιηθεί απ τους πράσινους για να συζητήσουν το θέμα της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του MVP του τελικού για άλλα δύο χρόνια, τουλάχιστον.

Δηλαδή από το 2023 να υπογράψει τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2025, ενώ πληροφορίες του newspao.gr, που αποκάλυψε το θέμα από τις αρχές του μήνα αναφέρουν ότι οι πράσινοι έχουν την επιθυμία να δέσουν τον ποδοσφαιριστή για ακόμη περισσότερο. Για τα επόμενα 4 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Είναι, όμως, πολύ πιθανό να υπάρξει συμβιβασμός στον τριετή ορίζοντα με τις ετήσιες απολαβές του στις 500 χιλ. ευρώ.

https://newspao.gr/thelei-na-desei-aitor-o-panathinaikos-to-poso-kai-i-chroniki-diarkeia-poy-tha-prosferei/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News