«Μήνυμα» Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς για μπάτζετ και μεταγραφές!

Ο Γιοβάνοβιτς έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε - Το τάιμινγκ και οι ανακοινώσεις!

Με τον πρώτο γύρο της Superleague να έχει ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα να οδηγείται σε διακοπή, έλεω Παγκόσμιο Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος του στην ενίσχυση του ρόστερ του.

Οι ανάγκες είναι δεδομένες, όπως και οι στόχοι αναφορικά με τις θέσεις, ενώ η διάθεση και επιθυμία της διοίκησης είναι να δώσει χρήματα για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο «στρατόπεδο» του τριφυλλιού φαίνεται πως έχουν ξεκαθαρίσει σε ποιες θέσεις θέλουν να στοχεύσουν με την απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Ο Μαντσίνι που είναι ψηλά στη λίστα του Μίτσελ, ο Παναθηναϊκός, ο Αμπουμπακάρ και ο… δεύτερος εξτρέμ

Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί και για παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις, ωστόσο η ενίσχυση στο «8» και στο «10» είναι δεδομένη.

«Μήνυμα Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς»

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επισημάνει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό θα γίνουν τον Ιανουάριο όλα όσα χρειάζονται κι αποφασίσει ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός για την ενίσχυση της ομάδας.

Ανεξαρτήτως κόστους, προκειμένου να έχει ο Παναθηναϊκός όλα τα απαιτούμενα εφόδια και τις λύσεις που χρειάζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν.

«Θα έχεις ό,τι ζητήσεις κι αποφασίσεις» ήταν το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News