«Μιλούσε με στοιχεία Γιαννακόπουλος, είδαν ότι ο… γκρεμός πλησιάζει και αντέδρασαν»

«Μιλούσε με στοιχεία Γιαννακόπουλος, είδαν ότι ο… γκρεμός πλησιάζει και αντέδρασαν»

Πώς σχολιάζει αθλητική εφημερίδα την κίνηση των «7» κατά του Τζόρντι Μπερτομέου. «Μιλούσε με στοιχεία ο Γιαννακόπουλος…».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η εφημερίδα Livesport:

Η συνάντηση των «7» στην Αθήνα και η επιστολή στην Ευρωλίγκα ήταν η πρώτη κίνηση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στην εμπορικότερη ευρωπαϊκή Λίγκα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι άργησαν κάπου πέντε χρόνια να τα δουν και να αντιδράσουν κατά του Τζόρντι Μπερτομέου! Ήξεραν, έβλεπαν, άκουγαν, αλλά όλοι τους προτιμούσαν να στρουθοκαμηλίζουν, βάζοντας το πρόσκαιρο συμφέρον πάνω από το συλλογικό.

Όταν κατανόησαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πετούσε… στρακαστρούκες, αλλά μιλούσε με στοιχεία, είδαν (επιτέλους) ότι ο… γκρεμός πλησιάζει και αντέδρασαν.

Εδώ είναι το κομβικό σημείο. Οι ομάδες θα κοιτάξουν το δέντρο ή το δάσος; Αν κοιτάξουν το δέντρο, δηλαδή απλά να πάρουν κάποια παραπάνω (έστω και αρκετά) χρήματα, τότε το πρόβλημα θα παραμείνει και θα το ξαναβρούν σύντομα μπροστά τους.

Αν όμως κοιτάξουν το δάσος, τότε θα στείλουν στο σπίτι του τον Μπερτομέου, οι αλλαγές θα είναι ιστορικές και θα βοηθήσουν το άθλημα να ορθοποδήσει σε όλα τα επίπεδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News