«Μίλησε και ο Γιοβάνοβιτς με Βέλεθ, θέλει να είναι ξεκάθαρος»

Βέλεθ: «Βασικός στόχος το Κύπελλο, το κοιτάμε βήμα - βήμα»

Για τις λιγοστές πιθανότητες να παραχωρηθεί ο Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ και την κουβέντα που είχε με τον Ισπανό στόπερ του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μόνο αν γίνει μια πολύ μεγαλύτερη προσφορά από την Αλ Φατέχ, περίπου στο εκατομμύριο, μπορεί να το συζητούσε ο Παναθηναϊκός. Όμως δύσκολα θα γινόταν κάτι τέτοιο χωρίς να μειωνόταν η προσφορά τους στον ίδιο Βέλεθ. Το θέμα θα τελειώσει μέσα σε μια εβδομάδα, είτε έτσι είτε αλλιώς. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μιλήσει με τον Βέλεθ, θέλει να είναι ξεκάθαρος, όπως είχε κάνει με τον Μαουρίσιο. Θέλει να είναι 100% οι παίκτες του συγκεντρωμένοι, ακόμη κι αν δεν υπογράψει ο Ισπανός νέο συμβόλαιο. Πιστεύω πάντως πως θα τα βρούνε», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα δεδομένα της υπόθεσης του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αλλά και στις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News