«Μίλησα με Παναθηναϊκό, αυτά μου είπαν για τον Τζέιμς!»

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» ντου για επιστροφή Tζέιμς το καλοκαίρι!

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε το e-mail, με το οποίο ο Έτορε Μεσίνα έκανε γνωστό στον Μάικ Τζέιμς πως δεν υπολογίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μετά το ντεμπούτο του με τους Νετς, ο Μάικ Τζέιμς είχε αναφερθεί στον Έτορε Μεσίνα, υπογραμμίζοντας πως ο έμπειρος προπονητής τον έδιωξε από την Αρμάνι Μιλάνο το 2019 με ένα ψυχρό e-mail.

Αναλυτικά το e-mail που έστειλε ο Έτορε Μεσίνα στον Μάικ Τζέιμς:

«Σε ένδειξη σεβασμού, θέλω να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σου για την απόφασή μου. Είναι επιλογή μου να μην έχεις χώρο στην ομάδα της επόμενης περιόδου. Όπως σου είπα και στην τηλεφωνική μας συζήτηση όταν ανέλαβα την Αρμάνι Μιλάνο τον Ιούνιο, σέβομαι απόλυτα το ταλέντο σου, όμως είμαι προβληματισμένος από τη μεγάλη λίστα με τα παραπτώματα και τη συμπεριφορά σου την περασμένη χρονιά.

Σε ρώτησα αν αισθάνεσαι ότι μπορείς να ακολουθήσεις τα στάνταρ της πειθαρχίας που έχω ανάγκη, εντός κι εκτός παρκέ, όμως δεν πήρα ποτέ μια πλήρη εγγύηση από μέρους σου. Το γεγονός ότι ουδείς από την ομάδα, σε οποιοδήποτε επίπεδο, σου μίλησε ή σε τιμώρησε με πρόστιμο, μου φαίνεται ακατανόητο. Το μοναδικό που μετράει για εμένα, είναι αυτές οι συμπεριφορές να μην είναι ανεκτές από εδώ και στο εξής, από οποιοδήποτε μέλος της ομάδας.

Μετά από την τηλεφωνική μας συζήτηση, μίλησα με μέλη του Παναθηναϊκού, των Σανς, ακόμη και με προπονητές από τη νεαρή σου ηλικία. Αυτές οι συζητήσεις ενίσχυσαν την πεποίθησή μου. Παρά το απίθανο ταλέντο σου, σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον το ρίσκο να σπάσεις τους κανόνες και να γίνεις πρόβλημα για την ομάδα, είναι μεγάλο. Δεν είμαι διατεθειμένος να το πάρω. Αν συμβεί κάτι στη διάρκεια της σεζόν, θα πρέπει να λάβω δραστικά μέτρα πολύ αργά και θα είναι άδικο για την ομάδα, για τους ιδιοκτήτες και για τους fans της Αρμάνι Μιλάνο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News