Μίλαν - Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την πράσινη ενδεκάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming

Το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό φιλικό στη φετινή του προετοιμασία δίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τεργέστη τη Μίλαν (21:30, Cosmote Sport 2).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορέσει να διαπιστώσει το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα του ενόψει της έναρξης της σεζόν που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς στην Ιταλία ταξίδεψαν 26 παίκτες (εκτός από εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή δεν υπολογίζονται).

Αναφορικά με την ενδεκάδα, το δίλημμα που υπάρχει είναι στην επίθεση, εκεί όπου ο Καρλίτος διεκδικεί τη θέση με τον Μακέντα.

Οπότε η πιθανότερη ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό, Μακέντα ή Καρλίτος.

Από την άλλη πλευρά, με βάση τα ιταλικά ρεπορτάζ οι πιθανότεροι έντεκα για τη Μίλαν είναι οι: Μενιάν, Καλάμπρια, Κίερ, Τομόρι, Ερνάντεθ, Μπενασέρ, Κεσιέ, Σαλεμάκερς, Ντίαθ, Λεάο και Ζιρού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News