Αξιοπρεπής για την ιστορία του - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Αξιοπρεπής για την ιστορία του - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

hdff

Εμφάνιση κανονικού Παναθηναϊκού ψάχνει το Τριφύλλι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ιστορικό φιλικό απέναντι στο θηρίο του ιταλικού ποδοσφαίρου, Μίλαν (Cosmotesports, Newspao.gr, 21:30).

Μια τεράστια φιλική πρόκληση περιμένει τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην Τεργέστη, καθώς αγωνίζονται απέναντι στην πιο πετυχημένη ομάδα της Ιταλίας, τη Μίλαν.

Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από τρεις (!) ισοπαλίες στην προετοιμασία τους, οι πράσινοι με Φένλο (2-2), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-2) και ΑΠΟΕΛ (1-1), ενώ οι ροσονέρι με Νις (1-1), Βαλένθια 0-0 και Ρεάλ Μαδρίτης 0-0.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Σάρλια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News