Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Απαγορεύεται να αναφερθεί το ντου στον Ζαραλίκο;» (vid)

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Απαγορεύεται να αναφερθεί το ντου στον Ζαραλίκο;» (vid)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες και παρέθεσε την άποψή του για το θέμα του Ζαραλίκου και την στάση των καναλιών.

Αναλυτικά:

«Είναι κάτι θέματα που δεν τα ακουμπάει η τηλεόραση. Είδα κάτι πρωτάκουστο. Μία δημοσιογράφος, δεν θα πω το όνομά της, μπαίνει και διακόπτει μία παράσταση. Απαγορεύεται να αναφερθεί; Του Σερβετάλη, σαν θέμα, του αλλάξαμε τα πετρέλαια», ανέφερε ο Μικρούτσικος, την ώρα που η παρουσιάστρια της εκπομπής έλεγε πως ήταν στρατηγική απόφαση να μην αναφερθεί κανένας στο ζήτημα, επειδή αφορά κάτι ακραίο.

«Το αποφάσισαν όλα τα κανάλια όμως. Είναι σαν μία λογοκρισία που ήρθε άνωθεν… Εγώ τα λέω όλα, μέχρι ενός ορίου ευπρέπειας. Δεν υπήρξε ούτε ένα κανάλι να αναφερθεί στο ζήτημα την ώρα που… ξύνεσαι και γίνεται θέμα», ανέφερε επίσης ο Μικρούτσικος.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News