Μικρή ανατροπή με Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπογράφει σήμερα»

Παναθηναϊκός: Το «όχι» του Γιοβάνοβιτς που... έφερε Μπόλονι στο τριφύλλι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμφώνησε με το Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο θα υπάρξει μια μικρή ανατροπή, καθώς οι υπογραφές δεν θα πέσουν σήμερα.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, πρόκειται για τελειωμένη συμφωνία αλλά δεν θα υπογράψει σήμερα.

Εξ αρχής ο Γιοβάνοβιτς ήταν στην κορυφή της λίστας, υπήρχαν κι άλλοι αλλά αυτός ήταν η επιλογή που φαινόταν να αρέσει περισσότερο στον Αλαφούζο. Συναντήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και κατέληξαν σε συμφωνία. Ήταν πολύ διαβασμένος στο ραντεβού. Πήρε κάποιες διαβεβαιώσεις για την ελευθερία και τις εξουσίες που θα έχει. Θα δούμε αν θα είναι διετές ή τριετές, μάλλον το πρώτο. Είναι σημαντικό ότι κλείνει προπονητή κι ακόμα πιο σημαντικό ότι κλείνει αυτόν που θέλει.

Σχετικά με το ρόστερ στον Παναθηναϊκό θα πάνε στην λογική του διώχνω 15 παίκτες -παρότι μπορεί να γίνουν και 10 μεταγραφές- αλλά ιδανικά θέλουν να προχωρήσουν σε πωλήσεις ή έστω δανεισμούς όσων δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς χωρίς αυτό να τελειώσει σύντομα όμως!

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News