Μικάελσεν: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει στη Μπρόντμπι να μπει εμπόδιο»

Μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό φάνηκε να δίνει ο άλλοτε άσος της ομάδας, Γιαν Μικάελσεν, στην κόντρα των «πράσινων» με τη Μπρόντμπι στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 

 Ο Δανός παλαίμαχος δεξιός χαφ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του έπειτα από την κλήρωση της τελευταίας φάσης των προκριματικών της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, λέγοντας:

[ads2]

«Πέρασα τρία όμορφα χρόνια στον Παναθηναϊκό, οπότε θυμάμαι με χαμόγελο τις στιγμές που έζησα εκεί. 

 Η Μπρόντμπι είναι μια ομάδα που πάντως δεν βρίσκεται στο επίπεδο των περασμένων ετών. Παρόλ’ αυτά παραμένει ένας σπουδαίος σύλλογος. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε ιδιοκτησία και προσπαθεί να “φτιάξει” το όνομά του από την αρχή, ειδικά στην Ευρώπη όπου συνήθιζε να κάνει καλές πορείες. Θα είναι μία πολύ καλή πρόκληση για την Μπρόντμπι. 

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο στην Αθήνα θα είναι πολύ “καυτή” με καπνογόνα και πολλές φωνές, αλλά αυτό δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα για τους παίκτες της Μπρόντμπι. Στην Ελλάδα γενικά συνηθίζουν να εκδηλώνονται με πάθος όταν πηγαίνουν στο γήπεδο. 

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποτιμήσει την Μπρέντμπι, αυτό είναι σίγουρο. Μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την Μίντιλαντ (σ.σ.: την αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια ο Παναθηναϊκός), για παράδειγμα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλο σεβασμό για κάθε αντίπαλο και πολλά τρόπαια στη χώρα της, επομένως πιστεύω πως δεν θα επιτρέψουν στην Μπρόντμπι να μπει εμπόδιο στην πορεία τους. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα σημαντικό προβάδισμα. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δανία, ενώ η Μπρόντμπι έχει παίξει επίσης περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο καλό ρυθμό. Αναφέρομαι κυρίως στον ατομικό ρυθμό των παικτών».

πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News