Μικάελσεν: «Δημοπρατώ τη φανέλα του ΠΑΟ για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου!»

Μικάελσεν: «Δημοπρατώ τη φανέλα του ΠΑΟ για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου!»

Επηρεασμένος και από την περιπέτεια της υγείας του Ρενέ Χένρικσεν, ο Γιαν Μικάελσεν γνωστοποίησε πως την Παρασκευή θα δημοπρατηθεί η φανέλα του Παναθηναϊκού και τα έσοδα θα δοθούν σε ίδρυμα για τον παιδικό καρκίνο.

«Χθες το βράδυ μου έστειλε ένας φίλος του Παναθηναϊκού αυτή τη φωτογραφία. Συχνά, οι Έλληνες μιλούν με μικρές δόσεις υπερβολής. Μου λένε πως ήμουν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και ο πιο αφοσιωμένος στο σύλλογο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία με ταξίδεψε πίσω στο γήπεδο και μου έδωσε μια αίσθηση αδρεναλίνης. Θυμάμαι την καρδιά μου, τότε, να χτυπούσε πολύ δυνατά.»

«Ήμασταν μια καταπληκτική ομάδα. Νικοπολίδης, Φύσσας, Μπασινάς, Καραγκούνης, Ρενέ, Κόλκα, Κωνσταντίνου, Σόουζα, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος. Οι αναμνήσεις ξεπλένονται πάνω μου, καθώς προσπαθώ μανιωδώς να συγκεντρώσει τις σκέψεις μου για τη συναρπαστική ιστορία της φίλης της γυναίκας μου στο Bob Bonland!»

«Παρόλα αυτά, επικεντρώνομαι στην Αθήνα, ο αγώνα ξεκινάει και αρχίζω και ιδρώνω στη μέση του δωματίου. Οι Έλληνες φίλοι που σας παρουσίασα, ήταν Πρωταθλητές Ευρώπης το 2004, κάνοντας έναν άθλο αντίστοιχο με το δικό μας το 1992.»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την τιμή να παίξω σε αυτήν την ομάδα. Δεν θα ξεχάσω τους θριάμβους που είχα με τον Παναθηναϊκό. Θα με συνοδεύουν σε όλη τη ζωή μου. Ζούσα το όνειρό μου και στην Ελλάδα πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου. Θυμάμαι πως εγώ και η οικογένειά μου έπρεπε να βρίσκουμε λύσεις έξω από το γήπεδο, καθώς είχαμε βγει από τη ζώνη άνεσής μας.»

«Η φανέλα του Παναθηναϊκού σημαίνει πολλά για μένα. Θα δημοπρατηθεί για την ενίσχυση του Παιδικού Αντικαρκινικού Ιδρύματος. Η (σ.σ ακόλουθη) φωτογραφία ήταν η τελευταία που είδα, πριν κοιμηθώ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News