Μια σούπερ μεταγραφή: Τι θα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό

Μια σούπερ μεταγραφή: Τι θα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό

Ο ατζέντης του Σεχ Νιάς αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 21χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Λιλ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Ο Σεχ θέλει να αποχωρήσει από τη Λιλ, γιατί θέλει και χρειάζεται να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει. Πρέπει να παίζει στην ηλικία που βρίσκεται και δεν το έχει αυτή την στιγμή. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα απ’ τα κλαμπ που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σεχ, όμως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει αντίστοιχη διάθεση.

Σήμερα το μεσημέρι (σ.σ. 12/11) η Λιλ επικοινώνησε μαζί μου. Είναι πλέον έτοιμοι να τον αφήσουν να φύγει, εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες και προτάσεις για τον Νιάς.

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία για να τον αποκτήσει, καθώς η Λιλ είναι πλέον ανοικτή να συζητήσει με άλλα κλαμπ για την αποχώρηση του Σεχ τον Ιανουάριο».

Τι μπορεί να προσφέρει στο Τριφύλλι:

0 Νιάς αν επέστρεφε στον Παναθηναϊκό, θα έλυνε πολλά θέματα:

• θα κάλυπτε το κενό στη θέση 6 με έναν χαφ διαφορετικών χαρακτηριστικών απ τον Ρούμπεν

• Θα έδινε τη δυνατότητα στον Γιοβάνοβιτς να δοκιμάσει κι άλλους σχηματισμούς ακόμη και το 4-3-3

• θα μπορούσε να δώσει επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνας καθώς πέρυσι όταν χρειάστηκε αντεπεξήλθε κι ως στόπερ

Πληροφορίες SportDay

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News