Μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός, αλλά...

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το Παναθηναϊκός - Απόλλων

Ο πιο δύσκολος κύκλος αγώνων στο φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» κατόρθωσε μεν να μείνει όρθιο σε δύσκολες έδρες (Καραϊσκάκης, Βικελίδης), ωστόσο, στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δεν είναι αλήθεια ότι οι πράσινοι είναι ντεφορμέ τον τελευταίο 1,5 μήνα. Έπαιξαν ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο (εντός έδρας με ΑΕΚ, εκτός με ΟΣΦΠ και Άρη) και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει μεγάλες νίκες. Στο ματς του Κυπέλλου με την Ιεράπετρα η ενδεκάδα ήταν εντελώς διαφορετική από εκείνη του πρωταθλήματος.

Μονάχα το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ προβλημάτισε, καθώς το «τριφύλλι» έδειξε… σκασμένο από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις και δίχως το απαιτούμενο πάθος. Στο ματς με τον Άρη η διαιτησία ήταν απαράδεκτη, στο ματς με την ΑΕΚ η τύχη δεν ήταν με το μέρος των πρασίνων, ενώ στο ματς με τον ΟΣΦΠ η ισοφάριση ήρθε στο 95(!) για τους ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει συγκομιδή έξι βαθμών στα έξι τελευταία παιχνίδια και παραμένει σε τροχιά πεντάδας έχοντας δώσει τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Εάν ξεκινούσε δε από το… μηδέν, θα μέτραγε 24 βαθμούς και θα ήταν στο +2 από ΑΕΚ, στο +6 από Άρη – Ξάνθη και στο +7 από Πανιώνιο!

Το ΟΑΚΑ αποτελεί μεγάλο όπλο για τους πράσινους, καθώς «φλερτάρουν» με το… αήττητο στον α’ γύρο (μόνο η ΑΕΚ απέσπασε βαθμό ισοπαλίας).

Τα επτά τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 5-1

Άρης – Παναθηναϊκός 1-1

Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα 2-2

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-1

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News