Μία κουβέντα για τον Σωκράτη!

Μία κουβέντα για τον Σωκράτη!

Καίρια η επέμβαση του Σωκράτη Διούδη στο τέλος του ματς στην προσπάθεια του Μασούρα να ισοφαρίσει, επέμβαση που κράτησε το σκορ υπέρ του Παναθηναϊκού δίνοντάς του την ευκαιρία να θέσει τέρμα και στο αήττητο του αντιπάλου του.

Πέρσι ο σύλλογος διατήρησε στο ρόστερ του τον άνθρωπο που εδώ και τρία χρόνια υπερασπίζεται την εστία του και πλέον αποτελεί «σταθερά» για το τριφύλλι.

Ο Διούδης αν και παίζει με πόνους στη μέση τόσο καιρό κάνει εξαιρετική χρονιά (άλλη μία στο ενεργητικό του) κι αν μείνει υγιής δεν θα αργήσει η μέρα που θα φύγει με μεταγραφή στο εξωτερικό. Στην Ισπανία δεν τον έχουν ξεχάσει και καθημερινά η πρόοδός του περνά από μικροσκόπιο.

Η παρουσία ενός τερματοφύλακα που μπορεί να γεμίσει με εμπιστοσύνη τη γραμμή άμυνας μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει σε μια ομάδα και ασφαλώς δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ακόμα και μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ που τρέμει το φυλλοκάρδι τους με τον άνθρωπο που βρίσκεται κάτω απ’ τα δοκάρια.

Δεν βλέπετε τι έχει πάθει η Λίβερπουλ με τον Βραζιλιάνο Άλισον, από τους κορυφαίους πέρσι στον πλανήτη και φέτος…χωνί (είδατε το γκολ που δέχθηκε στην πρόσφατη ήττα των reds;)

Στον Παναθηναϊκό ο Σωκράτης έχει καταφέρει να δουλέψει τόσο πολύ και να έχει πλέον τέτοια αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό του που αποτυπώνεται σε κάθε του παρουσία στα παιχνίδια.

Αν μπορέσει και βελτιώσει το παιχνίδι με μπάλα (που παραμένει η μεγάλη του αδυναμία) θα έχει πραγματοποιήσει άλμα προς το ιδανικό πακέτο που αποτυπώνεται σε κάθε φιλόδοξο παίκτη που επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω μακριά από τη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News