Μία από τα ίδια...

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

Το πράγμα φάνηκε από την Κυριακή όταν διαβάσαμε πως την περίπτωση Μαουρίσιο (όπως κι εκείνης του Βιγιαφάνιες) την πήρε πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος παρακάμπτοντας τον τεχνικό διευθυντή.

Ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό αν κι αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι η ενεργοποίηση του μεγαλομετόχου που όσες φορές αναμείχθηκε (ή το…αντίθετο, παραμένοντας τελείως απαθής )στο τμήμα, η εξέλιξη ήταν καταστροφική. Τι να λησμονήσουμε και τι να πρωτοθυμηθούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τη στάση πληρωμών της περιόδου 2017-18, τις αμέτρητες προσφυγές και καταγγελίες πρώην παικτών και προπονητών, τα -3 που έσκαγαν, την τιμωρία απ’ το δικαστικό σώμα του Club Financial Control Body με ευρώ-αποκλεισμό για 3.569.000€, μέχρι τη σκανδαλώδη απόφαση της αλλαγής του κανονισμού αδειοδότησης για να μην υποβιβαστεί ο σύλλογος.

Όλες αυτές οι “κηλίδες” είχαν την “υπογραφή” του Γιάννη Αλάφούζου που φέτος ανέβασε το μπάτζετ και μετά από μερικές εβδομάδες απολύει το ισπανικό δίδυμο, ρισκάροντας οι επόμενοι που θα προκύψουν να του πουν ότι οι παίκτες που έφεραν οι Ίβηρες δεν τους κάνουν, πρέπει να απομακρυνθούν για να έρθουν άλλοι.

Νέες αποζημιώσεις δηλαδή, νέα χασούρα, νέοι “κομμένοι” στο Κορωπί και πάει λέγοντας. Είναι απίθανο για έναν άνθρωπο που έχει βάλει πάνω από 83 εκατ. € μέσα σε μία οκταετία να έχει τέτοια καθολική αποτυχία και στο άκουσμα του ονόματός του να …φτύνουν το κόρφο τους το 95% των οπαδών.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News