Μέξας: «Δεν έχουμε άλλη ελπίδα από το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μέξας: «Δεν έχουμε άλλη ελπίδα από το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό» (vid)

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Ηρακλή απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα έκανε ο προπονητής του «Γηραιού», Κώστας Μέξας, στην ήττα της ομάδας του με 78-69.

Όσα είπε:

“Πληρώσαμε κάποια σημαντικά αμυντικά λάθη μας προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε μία ομάδα πιο ποιοτική από εμάς και με μεγαλύτερο βάθος.




Για να κοντράρουμε τον Προμηθέα, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί στην άμυνα και να μην ανοίξει το παιχνίδι, καθώς με την επίθεση δεν θα πετυχαίναμε τον στόχο μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την απίστευτη συμπαράστασή του, ο κόσμος μας είναι αυτός, που μας έχει συμπαρασταθεί φέτος και εντός και εκτός παρκέ.

Στην προσπάθειά μας για τη σωτηρία δεν έχουμε άλλη ελπίδα από το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το προσπαθήσουμε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News