«Μετράει» ο Ρέστης

«Πολυμετοχικότητα ψάχνουν Ρέστης, Παϊρόζ»

Δεν είναι κρυφό ότι Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και Βίκτωρας Ρέστης συνεργάζονται σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Η άποψη του δεύτερου «μετράει» ακόμη και για τον Παναθηναϊκό…

Η πρόσφατη φωτογραφία του Ρέστη με τον Πιεμπονγκσάντ έβαλε «φωτιά» στα σενάρια που θέλουν τον πρώτο να αναμιγνύεται με τον Παναθηναϊκό.

Στο «τριφύλλι» διανύεται μια μεταβατική περίοδος στο διοικητικό κομμάτι (θεωρείται δεδομένο το «deal» Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ) και η στελέχωση του νέου Δ.Σ της πράσινης ΠΑΕ θα περάσει από το χέρι… του Ρέστη.

Εξάλλου, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο newspao, ο εκπρόσωπος του Ταϊλανδού broker στην επερχόμενη Γ.Σ της ΠΑΕ είναι ο νομικός του Ρέστη. Και δεν προέρχεται μόνο αυτός από τον κύκλο του επιχειρηματία, αλλά πολλά μέλη του ελληνικού επιτελείου του Πιεμπονγκσάντ.

Οπότε, ο Πιεμπονγκσάντ συμβουλεύεται τον Ρέστη σε πολλά θέματα, ενώ ο τελευταίος κάνει τις απαραίτητες επαφές και αποκαλύπτει στα υποψήφια στελέχη της ΠΑΕ για το «ποιος είναι» ο Παϊρότζ.

Φυσικά, υπάρχει αρκετό «σκοτάδι» στην επόμενη μέρα του τριφυλλιού και η πλευρά της Panasia πρέπει να μιλήσει δημόσια το συντομότερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News