Μεταξύ δύο πέφτει ο... κλήρος για Φερέλ στο ρόστερ!

Μεταξύ δύο πέφτει ο... κλήρος για Φερέλ στο ρόστερ!

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη για την προσθήκη του Γιόγκι Φερέλ στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκάλυψε κάτι στη συνέντευξή του μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ένα εσωτερικό θέμα και χρίζει ειδικής διαχείρισης.

Ωστόσο, οι επιλογές του Πρίφτη δεν είναι και πολλές και θα αναγκαστεί στο άμεσο μέλλον να αφαιρέσει από τη λίστα των ξένων, είτε τον Κέντρικ Πέρι, είτε τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο πρώτος προέρχεται από μέτριες ως κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη κι δείχνει πως χρειάζεται εξτρά αγωνιστικό χρόνο μέσω των αναμετρήσεων στην Ελλάδα. Ο δεύτερος αποτελεί τον πιο ποιοτικό παίκτη του ρόστερ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ο παράγοντας «Χ» στις αναμετρήσεις του «Εξάστερου».

Σίγουρα, η απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη μόνο εύκολη δεν είναι στην παρούσα φάση κι εκείνος θα πρέπει να ζυγίσει καλά τα δεδομένα, πριν προχωρήσει στην κίνησή του. Θυμίζουμε πως εκτός Basketleague έχει τεθεί και ο Τζέρεμι Έβανς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News