Μεταξά - Newspao: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Μπορούμε την πρόκριση στην Ισπανία»

Μεταξά - Newspao: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Μπορούμε την πρόκριση στην Ισπανία»

Η Ναταλία Μεταξά κατέθεσε στο κλειστό του Αγίου Θωμά ψυχή και σώμα με τον Παναθηναϊκό να αγγίζει ένα μικρό θαύμα απέναντι στην Τενερίφη παρά το χτύπημα από τον Covid-19.

Νότης Καμπέρης

Οι «πράσινες» απέδειξαν το βράδυ της Πέμπτης πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο, ακόμα κι αν λείπει η μισή… ομάδα!

Ο Απόστολος Οικονόμου, η Ευαγγελία Χαντάβα και τώρα, η Ναταλία Μεταξά στο newspao.gr, εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως το Τριφύλλι μπορεί να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Ισπανίας.

«Το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Παρόλα αυτά διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, καθώς πολλές κοπέλες απουσιάζουν λόγω κοβιντ. Είμαστε όμως όλες έτοιμες ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα και αυτό φάνηκε σήμερα στο γήπεδο! Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Ισπανία, να γυρίσουν με το καλό και οι υπόλοιπες κοπέλες, να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και όλα θα κριθούν εκεί!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News