Μεταγραφική σύσκεψη και... Μπενιάτ!

Μεταγραφική σύσκεψη και... Μπενιάτ!

Αύριο αναμένεται να επιστρέψει από τη Βαρκελώνη ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος έχασε το περασμένο Σάββατο τον πατέρα του.

Κατά την παραμονή του στην Ισπανία ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παρά το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα είχε σειρά επαφών για παίκτες έχοντας καταλήξει πλέον με τον Ντάνι Πογιάτος για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού χαφ.

Την προσεχή Τρίτη μία μέρα μετά το ματς με την ΑΕΛ οι δύο άνδρες μαζί με ανθρώπους της διοίκησης θα κάνουν μεταγραφική σύσκεψη για να βάλουν κάτω τα ονόματα που έχουν στη λίστα τους και να πάρουν την τελική απόφαση για τον μέσο που θα αποκτηθεί.

Σύμφωνα με τη Livesport, πρώτος στόχος για τη μεσαία γραμμή παραμένει ο Μπενιάτ, που παραμένει ελεύθερος. Σημαντικό στην περίπτωσή του είναι ότι πλέον εμφανίζεται πιο… θετικός να αγωνιστεί εκτός Ισπανίας.

Ομως ο Μπενιάτ έχει το μειονέκτημα ότι προέρχεται από εφτάμηνη απραξία αφού για τελευταία φορά έπαιξε τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News