Μεταγραφική ενίσχυση σε δύο θέσεις

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Πλάνο για δύο μεταγραφές το Γενάρη κάνουν οι Δώνης και Ρόκα.

Οι δύο άνδρες είχαν αναλυτική συζήτηση τη Δευτέρα, από την οποία φάνηκε ότι ο Καταλανός έχει μια αρκετά ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα, το ρόστερ, τις δυνατότητες και τις ελλείψεις του.

Αυτό που έγινε σαφές από τις επαφές του τόσο με τον προπονητή, όσο και με την διοίκηση, είναι ότι προτεραιότητα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί η ενίσχυση με δύο παίκτες:

Έναν που θα αγωνίζεται ως μέσος και θα μπορεί όχι μόνο να μαρκάρει, αλλά και να βγάζει σωστά και γρήγορα την μπάλα μπροστά, αλλά και έναν εξτρέμ, ο οποίος θα έχει και ικανότητα στο σκοράρισμα «πατώντας» περιοχή. Αντίθετα, φαίνεται να ατονεί για την ώρα η αναζήτηση σέντερ φορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News