Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ζιλμπέρτο

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο θα παραμείνει στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι οφ για να σχηματίσει (μαζί με την καθημερινή παρουσία του στις προπονήσεις) πλήρη εικόνα για όλο το ρόστερ, όπου άπαντες επαναξιολογούνται κι απ’ τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου.

Ακολούθως θα κάνει τις εισηγήσεις τους προς τους Αλαφούζο- Στραματσόνι, οριοθετώντας από κοινού: α) Το ποιοι (επιπλέον) παίκτες θα αποχωρήσουν (κάτι για το οποίο έχει ήδη αποκρυσταλλωμένη άποψη ο «Στράμα») και β) το πώς και πού θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να καλύψει τα κενά του.

[ads2]

Μεταγραφικοί στόχοι και λίστα: Ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν και θα προκύψουν στην πορεία, θα οριοθετηθούν και οι στόχοι των «πράσινων». Ο Στραματσόνι έχει κάνει ήδη προεργασία στην αγορά τις τελευταίες εβδομάδες, για την οποία έχει ενημερώσει σχετικά τον Ζιλμπέρτο.

Πριν ακόμη την ολοκλήρωση των πλέι οφ, θα καθοριστεί η λίστα και θα ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές με στόχους.

Ο αρχικός σχεδιασμός, πάντως, σ’ αυτήν τη φάση δεν έχει τροποποιηθεί και περιλαμβάνει (πρώτα και πάνω απ’ όλα) έναν ηγετικό αμυντικό μέσο, έναν επιθετικό (ή δύο εάν αποχωρήσει και ο Κλωναρίδης), ένα «8άρι», ένα αριστερό κι ένα δεξί μπακ (πίσω απ’ τον Μέστο) κι έναν γκολκίπερ για να πλαισιώσει τους Στιλ, Οδ. Βλαχοδήμο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News