Μεταγραφή «βόμβα» Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό Σικάγο!

Μεταγραφή «βόμβα» Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό Σικάγο!

Ο Παναθηναϊκός Σικάγο προχώρησε στη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του με την απόκτηση του Κούντους Λαβάλ λόγω της χορηγίας του Ιωάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, o πρόεδρος του Τριφυλλιού βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των ανθρώπων που ασχολούνται με την ακαδημία του Παναθηναϊκού στο Σικάγο.

Και μάλιστα το απέδειξε αυτό με την χορηγία που έκανε στην ομάδα η οποία βοήθησε να ολοκληρωθεί η τεράστια μεταγραφή του Κούντους Λαβάλ.

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα του Seattle Sounders, στην Α’ Αλβανίας με την Μπίλις αλλά και στη Β’ Αιγύπτου με την Χαράς Ελ-Χαντούτ έχοντας πολλές εμφανίσεις με αρκετά γκολ.

Η χρηματιστική του αξία ανέρχεται στα 165.000 δολάρια και έχει πάρει αρκετά βραβεία όπως player of the week ή goal of the week ενώ η μεταγραφή του αποτελεί μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον του Παναθηναϊκός Σικάγο.

Είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή η οποία δεν θα μπορούσε να έχει γίνει χωρίς την βοήθεια του Ιωάννη Αλαφούζου.

Επόμενος στόχος του Παναθηναϊκού Σικάγο είναι η ομάδα να αναπτυχθεί και να φτάσει κάποια στιγμή να παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο και να συμμετέχει στο κύπελλο της Αμερικής.

Δείτε παρακάτω βίντεο του παίκτη:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News