Μεταγραφή, ο παίκτης που «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό (vid)

Μεταγραφή, ο παίκτης που «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό (vid)

Πέραν του Λορένζο Μπράουν του Ερυθρού Αστέρα, ο Παναθηναϊκός κινείται για να ντύσει στα πράσινα και τον Λάνγκστον Χολ του Προμηθέα, τον οποίοι επιθυμεί να τον δει στο πλευρό του συμπατριώτη του.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι κάτοικος Πάτρας από το 2017 κι αποτελεί από τους σημαντικούς παράγοντες στην άνοδο του Προμηθέα τα τελευταία χρόνια (φιναλίστ Basket League το 2019, φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας το 2020).

Φέτος ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Basket League με 9,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ, 0,9 κλέψιμο και 1,9 λάθη σε 23:57, ενώ στο EuroCup έχει 11,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2,5 λάθη σε 25:27.

Λάνγκστον Χολ: Το καλάθι που “σκότωσε” τον Παναθηναϊκό και η τάπα στον Καλάθη

Ο Λάνγκστον Χολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη – πρόκριση (10/11/2019) του Προμηθέα επί του Παναθηναϊκού (81-79), με το καλάθι και την τάπα που έκανε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News