Μεταγραφή για να κάνει τη διαφορά

Πως να βρει ρυθμό;

Καλός αμυντικά στη Θεσσαλονίκη ο Χουανκάρ που το καλοκαίρι αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ.

Ο 30χρονος άσος έχει παραστάσεις από La Liga, ωστόσο, την τελευταία τριετία ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο.

O πρώτος ήταν την σεζόν 2017-2018. Σε παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου(26.11), έπαθε ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός για περίπου επτά μήνες!

Ο δεύτερος προέκυψε την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όπου ξαναπέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Πάλι η επέμβαση αφορούσε το δεξί του γόνατο. Έμεινε εκτός από τον Σεπτέμβριο και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους τον Μαϊο!

Την σεζόν 2019-2020, όμως, επέστρεψε για τα καλά και κατέγραψε 36 συμμετοχές στην Segunda, δείχνοντας πως άφησε πίσω τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Στο ντεμπούτο του στη Λάρισα ήταν εξαιρετικός όλοι απόρησαν τότε για τον λόγο που ο Πογιάτος τον πέρασε εκτός ματς για να μπει στη θέση του ο…Πούγγουρας κι ο αντίπαλος πάγκος τιμώρησε εκείνη την έμπνευση ζητώντας από τους παίκτες να επιτίθενται διαρκώς από δεξιά κάτι που έφερε την ισοφάριση.

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης ήταν καλός τόσο καιρό, δεν γινόταν να μην παίζει βασικός, ο Ισπανός ήταν θετικός στη Ριζούπολη ως…δεξιός μπακ (ήταν μέσα στη φάση που έφερε το γκολ του Ιωαννίδη) και τώρα επιστρέφει στην φυσιολογική του θέση έτοιμος να προσφέρει την ποιότητα και τα καλά του χτυπήματα, όπως συνέβη στο Βικελίδης όπου μετά από δικό του φάουλ ο Βέλεθ τροφοδότησε τον Καμπετσή για το 0-1!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News