Μεταγραφή: Ένας value for money παίκτης

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Περιμένουμε να δούμε τον εκλεκτό του Γιώργου Βόβορα στο “1” μα όποιος κι αν είναι ο νέος αθλητής που θα πιάσει Μαρούσι, ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα πάρει πολύ χρόνο στο παρκέ.

Το μπάτζετ είναι …ταπεινό, η επιλογή του νέου κουμανταδόρου θα γίνει από τα χαμηλά ράφια, κάτι που σημαίνει ότι ο αριστερόχειρας άσος (αλλά κι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης) θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν.

Όποιος παίκτης κι αν βάλει την πράσινη φανέλα θα αξιολογηθεί από τον τρόπο που θα αξιοποιηθεί ώστε να επιβεβαιώσει την χρησιμότητά του. Εννοείται, μέσα στο συνολικότερο πλάνο που έχει στο μυαλό του, τώρα που σχηματοποιείται η τελική μορφή του πράσινου ρόστερ. Κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Ειδικά αν έχει σουλατσάρει στις ευρωπαϊκές ομάδες και συνεπώς δεν είναι νέο πρόσωπο, βγαίνει στην αγορά με ανοιχτά χαρτιά. Και να θέλει, δεν μπορεί να πλασάρει ένα άλλο αγωνιστικό (και εξωαγωνιστικό) πρόσωπο από αυτό που είναι. Το θέμα είναι πώς, μέσα από το συνολικότερο πλάνο, αυτά τα χαρακτηριστικά, τίθενται στην υπηρεσία της ομάδας για να την κάνουν καλύτερη.

Δεν είναι σωστό να τεθεί θέμα σύγκρισης, ούτε με τον Νικ Καλάθη, ούτε με τους υπόλοιπους που υπήρχαν διαθέσιμοι στην αγορά, αφού μετά από πολλά χρόνια ο σύλλογος μετράει και το σεντ στις συμφωνίες που ολοκληρώνει! Στο κάτω –κάτω της γραφής, μια ακόμη παράμετρος που θα μετρήσει στο τέλος είναι το περίφημο “value for money”.

Μην ξεχνάμε την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Νικ Καλάθη και τα 2 εκατομμύρια που έπαιρνε, αμφιβάλλουμε αν θα έτρωγε τόσο χρόνο εκείνη η άγονη συζήτηση αν ο Νικ πληρωνόταν με 500 χιλιάρικα ετησίως.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News