Μεταγραφή αριστερού μπακ: Το προφίλ και το κασέ

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί στη θέση του αριστερού μπακ, μια θέση που κρίθηκε αναγκαία η μεταγραφή μετά και τον τραυματισμό του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η εφημερίδα Sportime αποκάλυψε το προφίλ του πάικτη, αλλά και τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει το τριφύλλι!

Αναφορικά με το προφίλ του παίκτη που θέλει ο Ρόκα, ο τεχνικός διευθυντής εμφανίζεται ξεκάθαρος: Ψάχνει για ένα… Τζόρντι Άλμπα νεαρής ηλικίας. Ο Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, «χτενίζουν» την αγορά της Ιβηρικής, με σκοπό την εύρεση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή. Γρήγορος, με καλή τεχνική, επιτυχημένες προωθήσεις και το μυαλό μοιρασμένο σε άμυνα-επίθεση.

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός δίνει μέχρι 160.000 ευρώ για την κάλυψη της θέσης, ποσό πιο χαμηλό από αυτό που λάμβανε ο Ινσούα (280.000 ευρώ).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News