Μεταγραφή, απόδειξη... δυναμικής από τον Παναθηναϊκό

Μεταγραφή, απόδειξη... δυναμικής από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η απόκτηση του Ματέους Πονίτκα είναι μια μεταγραφή κανονικότητας για τον Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός σταρ έκανε ένα εκπληκτικό Eurobasket τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα όμως το Τριφύλλι κινήθηκε αστραπιαία και έκανε δικό του τον παίκτη.

Η μεταγραφή του δείχνει και το μεγάλο όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη αλλά και την δυναμικότητα της ειδικά μόλις έχει περάσει δύο από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της.

Επιπροσθέτως, δείχνει ότι η ομάδα έχει επιστρέψει για τα καλά στην κανονικότητα.

Η απόκτηση του Πονίτκα θα προσφέρει πολλά στους Πράσινους αφού μιλάμε για ένα παίκτη με μεγάλη εμπειρία στη  Euroleague.

Στη θέση που αγωνίζεται μπορεί να προσφέρει πολλά σε δύναμη, ύψος, στο post παιχνίδι αλλά και στη δημιουργία ενώ διαθέτει πολύ καλό μακρινό σουτ.

Ο Πονίτκα ήρθε για να κάνει τη διαφορά στο Τριφύλλι και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να το πετύχει.

Πονίτκα: «Με ενημέρωσαν αμέσως…» – Το παρασκήνιο της μεταγραφής

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ματέους Πονίτκα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά:

«Μου αρέσει πολύ στην ομάδα, γιατί όλοι μάχονται. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ιστορία του κόσμου, το προπονητικό σταφ, ο κόσμος. Η κατάσταση ήταν λίγο πολύπλοκη. Μετά το Eurobasket ήρθα πίσω στη Ρέτζιο με τη γυναίκα μου.

Με ενημέρωσαν αμέσως για το ζεστό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, δεν ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Θα το πάμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη με πολλά παιχνίδια.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News