Μεταγραφές: Τριπλή επιστροφή στο ρόστερ του τριφυλλιού!

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη

Τρεις παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν το καλοκαίρι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την έναρξη της προετοιμασίας.

Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Κολοβός και ο Χουάν Χοσέ Περέα που θα επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο μετά τη λήξη του δανεισμού τους από τη Σερίφ και τον Βόλο αντίστοιχα.

Είναι και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που είχε παραχωρηθεί στη Φορτούνα Σιτάρντ με οψιόν αγοράς ύψους 500 χιλ ευρώ.

Για τον τελευταίο, όπως αποκάλυψε το newspao.gr, τα διοικητικά προβλήματα της Φορτούνα με τον Ατζούν δεν επιτρέπουν στο σύλλογο να καλύψει την (χαμηλή) ρήτρα αγοράς των 500 χιλιάδων ευρώ για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραμείνει ο Έλληνας ακραίος επιθετικός στην Ολλανδία, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η Φορτούνα πρότεινε στον Παναθηναϊκό, 300 χιλιάδες ευρώ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 40%. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ποσό δεν θα το δώσει μονομιάς η ολλανδική ομάδα, αλλά σε τρεις δόσεις!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε αμέσως, τη συγκεκριμένη πρόταση και ζήτησε τον ποδοσφαιριστή πίσω, ενόψει καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News