Μεταγραφές: Θα πάρει τρίτον παίκτη από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ;

Μεταγραφές: Θα πάρει τρίτον παίκτη από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ;

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ παίρνει διαρκώς παίκτες από τον Παναθηναϊκό (Χουλτ, Ινσούα), θα δούμε αν η παράδοση συνεχιστεί με το Νίκο Χριστογεώργο που πέρσι τον Ιούλιο (Παναθηναϊκός – Άρης 2-0)έκανε ντεμπούτο με τον 21χρονο γκολκίπερ να γίνεται ο 488ος παίκτης του τριφυλλιού σε επίπεδο Α’ Εθνικής που παίζει με την πράσινη φανέλα από το 1959-60 έως σήμερα.

Ο Χριστογεώργος σε εκείνο το παιχνίδι έδειξε καλά στοιχεία, ήταν σταθερός, απέφυγε το λάθος και δεδομένα πραγματοποίησε θετικότατο ντεμπούτο, με εξαίρεση μία απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ του Ματίγια ήταν θεατής.

Οι προπονητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Δεν είναι τυχαίο πως όταν ο μικρός αγωνιζόταν στην ομάδα της σχολής «Κωστέα-Γείτονα» (που συνεργάζεται με την Γιουβέντους), είχε προτάσεις από σχεδόν όλες τις σημαντικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς λογιζόταν ως τεράστιο ταλέντο, το κορυφαίο της γενιάς του.

Η ΑΕΚ ψάχνει τερματοφύλακα, μάλλον θα κάνει κίνηση για εκείνον με το παιδί αυτή τη στιγμή να λογαριάζεται τρίτος στην ιεραρχία, πίσω από Διούδη- Ξενόπουλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News