Μεταγραφές: «Τέλος» χρόνου για Παπαπέτρου, η επιλογή γκαρντ και τα δύο «4αρια»

Ο Πρίφτης είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής Ευρωλίγκα

Μία και σήμερα για να τελειώσει η αγωνία με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Τι γίνεται με τον γκαρντ και τα «4αρια».

Ο Παναθηναϊκός αναμένει να τελειώσει οριστικά η αγωνία με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έχει δικαίωμα να φέρει πρόταση από το ΝΒΑ μέχρι τις 18 Αυγούστου.

Οι πράσινοι, μετά τη φυγή του Μπρέι, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει, αναμένεται να κινηθούν για γκαρντ, τη στιγμή που περισσότερες επιλογές θα υπάρξουν μετά τα «κοψίματα» από το ΝΒΑ.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρωθεί στη θέση «4» – Τα χρήματα Παναθηναϊκού-Μονακό σε Χέιζ και ο Έβανς.

Η Μονακό θέλει τον Χέιζ, ωστόσο ακόμη δεν φαίνεται να υπάρχει οριστικό deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ίδια στιγμή, όσο ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ελεύθερος, βρίσκεται πάντα στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η Μονακό του προσφέρει περίπου 800.000 δολάρια, χρήματα λίγο παραπάνω από εκείνα που του προσφέρει το τριφύλλι!

Παρόλα αυτά ο Χέιζ, σύμφωνα με τη SportDay, εμφανίζεται περισσότερο θετικός για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που επιστρέψει τελικά στην Ευρώπη, παρά για τη Μονακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο 5ημερο, όταν βέβαια θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη Sportday, ένα από τα ονόματα που έχει «τσεκάρει» η ομάδα για τη θέση «4» είναι αυτό του 33χρονου Αμερικανού Τζέρεμι Εβανς ο οποίος αγωνιζόταν στην Χίμκι τη σεζόν 2019-2020 ενώ για λίγους μήνες πέρασε από το… κατώφλι της Αρμάνι. Εχουν στο μυαλό τους 2-3 ακόμα περιπτώσεις παικτών από την Κίνα ενώ εξετάζουν και λύσεις από το ΝΒΑ, όπως αυτή του Πάτρικ Πάτερσον ο οποίος έχει «αλμυρό» κασέ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News