Μεταγραφές: Πυλώνες και κύριοι εκφραστές

Μεταγραφές: Πυλώνες και κύριοι εκφραστές

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Για άλλη μια φορά ενδιαφέρουσα διαχείριση του ρόστερ από τον Λάζλο Μπόλονι.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Για άλλη μια φορά ενδιαφέρουσα διαχείριση του ρόστερ από τον Λάζλο Μπόλονι.

Με τα μαυράκια στο γήπεδο ο βετεράνος κόουτς “έχτισε” όλη του την τακτική στο τελευταίο μισάωρο σε αυτό που λέγεται aggressiveness.

Επιθετικότητα σε όλες τις εκφράσεις της ομάδας και στις δύο πλευρές του γηπέδου η οποία ματσάρει οποιοδήποτε μειονέκτημα μεγέθους-κιλών υπάρχει. Βλέπαμε τον πανύψηλο Γούτα να πηδά στην καρδιά της περιοχής και σφαλίζαμε τα μάτια μας, με τον Σένκεφελντ απόντα ο καλός αυτός σέντερ μπακ έπαιζε…βόλεϊ, το αντίδοτο στην “αεροπορία” του Παντελίδη ήταν η είσοδος των Αφρικανών.

Με Ενμπαγκοτό, Σανκαρέ, Νιάς (πολύ θέλουμε να τον δούμε μπροστά από τους στόπερ) αυτό το ψηλό, αθλητικό τρίο είναι σημαντικό (σε επίπεδο λειτουργικότητας) στο μέλλον να έχει την υποστήριξη των ηγετών (Σένκεφελντ, Μαουρίσιο, Βίγια), αφού κολλάνε στο ποδόσφαιρο κόντρας και κάλυψης χώρων που γουστάρει ο Λάζλο μέσα στο 2021.

Αν αποβούν καθοριστικοί αυτή την εβδομάδα οι καινούργιοι σε Γιάννενα και στο ντέρμπι θα αποτελέσουν γρήγορα κύριους εκφραστές του παραπάνω στυλ και πυλώνες της τακτικής που αρέσκεται να ακολουθεί ο κόουτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News