Μεταγραφές: «Ψάχνει κάτι πολύ καλό στα χαφ ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός: «Ματιές» στη Super League ενόψει του καλοκαιριού!

Την άποψη του για το πως θα έπρεπε να κινηθεί η Κυβέρνηση στο κομμάτι του ποδοσφαίρου λόγω του κορωνοϊού κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, διαφωνώντας με τα υπάρχοντα μέτρα, με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

«Μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκάσει ένα κρούσμα και να βγει νοκ άουτ ο παίκτης,. Βλέπεις τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Μια λύση θα ήταν να υπάρξει μια διακοπή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, γιατί τον Γενάρη λένε ότι θα γίνει χαμός. Μιλάμε για ομάδες που θα παίζουν οι μισές χωρίς βασικούς παίκτες και θα έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Υπάρχει και η απόφαση της Κυβέρνησης με τους 1.000 θεατές, για μένα καλύτερα να το έκαναν κεκλεισμένων, ήταν ένα μέτρο… στο πόδι. Δεν θα είναι πρωτάθλημα από εδώ και πέρα, θα είναι ό,τι κάτσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις χειμερινές μεταγραφές του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Θα πάρει αριστερό μπακ, ενώ στην θέση του χαφ βλέποντας και κάνοντας. Ψάχνει για κάτι πολύ καλό, όχι απαραίτητα για μόνο μέχρι το καλοκαίρι. Ανάλογα με το τι θα γίνει με την επιστροφή του Κουρμπέλη, θα δούμε. Αν μπει τον Γενάρη και δεν μπορεί να βοηθήσει, η ομάδα θα κινηθεί για 6-8άρι».

Σε ό,τι αφορά στην 11άδα του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι δεν θα αλλάξει το σύστημα αλλά το πως θα εφαρμόσει το 4-3-3 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα φανεί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει καλή ομάδα αλλά δεν τίθεται θέμα πρόκρισης για τους «πράσινους», που θα πρέπει να «καθαρίσουν» από το πρώτο ματς και να κάνουν ροτέισον στη ρεβάνς.
Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News