Μεταγραφές που χάλασαν για τον Παναθηναϊκό

Μεταγραφές που χάλασαν για τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά δοκάρια στις φετινές μεταγραφές όπως έχει παραδεχτεί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την μεταγραφική του ενίσχυση με εννιά ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Γιούρι Λοντίγκιν, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν,  Χόρντουρ Μάγκνουσον,  Άντρατζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Μπερνάρν, Τρουγιέτ και Τσοκάι.

Το Τριφύλλι όμως δεν είχε μόνο επιτυχίες αλλά και κάποια δοκάρια δηλαδή περιπτώσεις οι οποίες χάλασαν την τελευταία στιγμή.

Οι περιπτώσεις αυτές ήταν οι εξής:

Η πρώτη περίπτωση ήταν του Αλεσάντρο Σεπφ. Ο παίκτης βρέθηκε πολύ κοντά στο Παναθηναϊκό όμως οι τρελές απαιτήσεις του αλλά και το γεγονός ότι άλλαζε γνώμη συνέχεια έκαναν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κόψει τον Αυστριακό μέσο.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν ο Ρεμί Καμπελά. Ο Γάλλος εξτρέμ είχε συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στις ώρες που η μεταγραφή θα έπαιρνε τον δρόμο προς την υλοποίηση με ανταλλαγή εγγράφων μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του η Λιλ και ο παίκτης χάθηκε.

Η τρίτη περίπτωση ήταν ο Φρέντρικ Γιούλμπραντσεν. Οι Πράσινοι προσπάθησαν πολύ να φέρουν τον παίκτη στην Αθήνα όμως αυτός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News