Μεταγραφές: Οι θέσεις που πρέπει να «δει» ο Παναθηναϊκός το Γενάρη

«Ένα μόνο σου ζητώ» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Γενάρης δεν είναι μακριά, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει ν αλλάξει πολύ, πρέπει όμως να αξιολογήσει ουκ ολίγα.

Στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, εκεί που θέλει νίκες για να ποτίσει το περιβάλλον του με ελπίδα του λείπει ο αρχηγός και ο νο1 αμυντικός του κι αυτό πρέπει να δούνε οι υπεύθυνοι. Αν έχει να κάνει με τους προηγούμενους τραυματισμούς τους μιλάμε για εύθραυστα παιδιά που πρέπει να αναπληρωθούν. Σκληρή πρέπει να είναι και η κρίση της αλλαγής του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός είναι καλός παίκτης αλλά άλλον για μέσα αριστερά εμείς δεν βλέπουμε, τον Χατζηθεοδωρίδη δεν τον πιστεύει ο κόουτς. Το καλοκαίρι εκτιμήθηκε το περιθώριο προόδου του Ηλία, έκανε πραγματάκια στα φιλικά αλλά έδειξε και αδυναμίες.

Αν αυτές ήταν το κόστος της προόδου μικρό το κακό: αν αυτό που είδε ο προπονητής ήταν το όριο του παίκτη, χρειάζεται κάτι καλύτερο για μπακ-απ.

Σίγουρα ένας καλύτερος παίκτης από Σάρλια, Πούγγουρα, Βέλεθ είναι απαραίτητος στα στόπερ, εκεί όπου υπάρχουν αινίγματα: η δική μας εντύπωση (κι όχι μόνο δηλαδή) είναι ότι αν υπήρχε κάποιος με εμπειρία και προσωπικότητα, όλοι μα όλοι οι παρόντες, με αυτόν δίπλα τους, θα ήταν καλύτεροι.

Ανάγκη ενίσχυσης έχει και η μεσαία γραμμή: Ο Πέρεθ και ο Αλεξανδρόπουλος παίζουν ασταμάτητα γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση τους. Ο Σωτήρης μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, αλλά στο μεταξύ χρειάζεται ένας ακόμα χαφ, που να μπορεί να ξεκινήσει βασικός κι όχι να χρησιμοποιηθεί ως λύση ανάγκης.

Είναι επίσης ερωτηματικό ο Κίκο Μακέντα. Η δική μας εντύπωση είναι χρειάζεται ένας διαφορετικός παίκτης στη θέση του – πιο μπουκαδόρος ικανός να δώσει στον Καρλίτος αναπνοές.

Αν και προσωπικά δεν θα πειράζαμε τη γραμμή επίθεσης τουλάχιστον μέχρι να δούμε τον Παλάσιος σε δέκα ματς. Ο Αργεντινός μαζί με τον Ιωαννίδη έχουν τα φόντα να προσφέρουν πολλά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News