Μεταγραφές: Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν «Μπεργκ»

Η αντίδραση του Μπεργκ για τη νίκη του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει παίκτη στην επίθεση να κάνει την διαφορά, τελευταίος που είχε τη στόφα και τα προσόντα να το κάνει ήταν ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός δεν ήταν ότι σκόραρε ακόμα και με τον…πισινό. Έκανε κι άλλα σπουδαιότερα.

Το σημαντικότερο μαζί του ήταν ότι όταν υπήρχε στο χορτάρι λειτουργούσε σαν σημείο αναφοράς στην επίθεση του Παναθηναϊκού, απλοποιώντας σημαντικά το παιχνίδι: αρκούσε να πάρει την μπάλα κι είχες τη βεβαιότητα ότι κάτι θα σκαρώσει.

Η πληθωρική του παρουσία τρομοκρατούσε τις άμυνες κι είχε ως συνέπεια να επιμηκύνονται οι αντίπαλοι αφού οι αμυντικοί φοβόντουσαν να πάρουν επιθετικές πρωτοβουλίες, ακολουθώντας παντού τον Σκανδιναβό ο οποίος ήξερε άριστα να τροφοδοτεί και τους συμπαίκτες του που ανέβαιναν από τις πίσω γραμμές.

Ο μοναδικός που μπόρεσε φέτος να ξεχωρίσει από τους επιθετικογενείς ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που έπαιζε μέχρι πρότινος σε χαμηλότερες κατηγορίες, δείγμα του προβλήματος που υπήρξε φέτος στο κλαμπ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News