Μεταγραφές: Ο Καρλίτος που τα κάνει όλα και ο Γενάρης που έρχεται

Παναθηναϊκός: Από αλλού το περιμέναμε, αλλού μας ήρθε

Ο κύριος λόγος που ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ελάχιστους πόντους παραπάνω συγκριτικά με το περσινό…έκτρωμα του Ντάνι Πογιάτος είναι πως η ανάπτυξη της ομάδας συγκεντρώνεται όλο και περισσότερο πάνω στον Καρλίτος.

Ο Ισπανός κάνει απίθανα πράγματα, σκοράρει, μοιράζει ασίστ, κατεβαίνει χαμηλά για να πάρει μπάλα, ντριμπλάρει, ηγείται, δεν υπάρχει κανένα παράπονο από εκείνον.

Τι συμβαίνει όμως… Επειδή ο κόουτς ποντάρει πολλά πάνω του, το αποτέλεσμα είναι πως φθείρεται ο Ίβηρας. Αυτό συμβαίνει ακόμα και για να κερδίσει το τριφύλλι αντίπαλους χαμηλότερου επιπέδου.

Ο τρόπος λειτουργίας του συνόλου μοιάζει σαν να εξαντλεί τον Καρλίτος. Σε κάθε νίκη της ομάδας είναι λες και χρειάζεται μία εντυπωσιακή παράσταση από αυτόν. Με αποτέλεσμα όταν φτάνεις να παίζεις τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα ο έμπειρος στράικερ να έχει μείνει από δυνάμεις και οι υπόλοιποι να μην έχουν συνηθίσει να βγαίνουν μπροστά.

Ως ομάδα δεν είσαι γεμάτος προσωπικότητες, οπότε να ένα πρόβλημα με το οποίο καλείσαι να πορευτείς ως την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News