Μεταγραφές: Να μην υποφέρει ως τον Γενάρη

Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Ευχόμαστε ο Παναθηναϊκός να παίξει έξυπνα στον Πειραιά. Παρά τις δύο γκέλες του, το κοινό δείχνει να…ψήνεται με αυτό που βλέπει κι είναι διατεθειμένο να κάνει κι άλλη υπομονή, συνεπώς την Κυριακή το βράδυ δεν χρειάζονται πισωγυρίσματα.

Πρέπει να μπορείς να δεις το μέλλον, μέχρι ποιον ρόλο και σε πιο επίπεδο μπορείς να φθάσεις με κάθε ποδοσφαιριστή και ο Παναθηναϊκός με προπονητή τον Γιοβάνοβιτς, που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του ποδόσφαιρο πιο υψηλής έντασης και πιο επιθετικής λογικής, δεν γίνεται να μην μας αφήσει πράγματα να θυμόμαστε για φέτος.

Ήδη έχουν δείξει οι πράσινοι στοιχεία που είναι ενδιαφέροντα.

Πιστεύουμε ότι είναι άδικο για τον κόουτς σήμερα να μην διαθέτει ΟΥΤΕ ΕΝΑ αξιόπιστο, ποιοτικό, γρήγορο στόπερ, όπως επίσης δεν γίνεται να έχεις μόνο τρία κεντρικά χαφ για να βγάλεις (παίζοντας σε υψηλή ένταση) όλη τη χρονιά.

Ειδικά όταν Πέρεθ, Μαουρίσιο είναι αργοί και δεν ξέρεις πότε θα ξαναπαίξει μπάλα ο αρχηγός σου.

Ελπίζουμε το κλαμπ να μην υποφέρει μέχρι τον Γενάρη από τα λάθη του καλοκαιριού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News