Μεταγραφές: Να κοιτάξει του χρόνου την επίθεση

Αλαφούζος σε Ντρεοσί: Μικρό το ράβε-ξήλωνε - Το κόστος της «μαύρης λίστας»

Αυτό που μας αρέσει με την πάροδο των αγώνων μέσα στο 2021 είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει φλόγα και δεν δείχνει συμβιβασμένος με τη μοίρα του που για μια ακόμα χρονιά τον θέλει μακριά από την 1η θέση, απλό παρατηρητή στη μάχη κατάκτησης του τίτλου.

Στο ξεκίνημα της σεζόν η άμυνα του Ντάνι Πογιάτος έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι όχι μόνο σε καλά κατασκευασμένες επιθέσεις αλλά και σε επίπεδο (αμυντικών) συνεργασιών.

Οι πράσινοι είχαν μεγάλα θέματα και στην προσωπική άμυνα τα οποία επέφεραν ρήγματα, αφού ο Σένκεφελντ προσπαθούσε να βρει χημεία με Χουάνκαρ, Βέλεθ, Φακούντο που ήταν τα νέα πρόσωπα δίπλα του. Προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι ο Κουρμπέλης ήταν μόνος του στο “6” και την προβληματική φυσική κατάσταση.

Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερνε να πιέσει πραγματικά και να …σπρώχνει τον αντίπαλο με την άμυνα του έξω από τα καρέ του. Εδώ στα τελευταία λεπτά οι πράσινοι …έτρεμαν ακόμα κι όταν προηγούνταν, ξεχάσατε τι έγινε στο Αλκαζάρ και με τον Βόλο;

Αυτά είδε ο Λάζλο Μπόλονι αποφασίζοντας ως το τέλος της χρονιάς να ζήσει ή να πεθάνει με στιβαρά μετόπισθεν. Την επίθεση θα την φτιάξει την επόμενη σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News